TJÄNSTER

Coachande samtal

Ett öppet samtal kring önskat ämne där jag som coach fungerar som ditt bollplank och stöttar och leder dig vidare i din frågeställning. Det kan handla om något problem du har eller någon blockering som gör att du inte kommer vidare i livet. Samtalet byggs runt dig och din situiation. Erbjuder ett kostnadsfritt första "Känna-In"-samtal digitalt där du får chansen att se vem jag är och få lite mer känsla för vad coaching handlar om. Du kan därefter bestämma om det är något för dig. 


Tid 45 min - på plats i studion eller via Google Meet - 680 kr

Stressakuten               

Har du en ohållbar situation? Upplever stress, ångest, oro eller smärtor och spänningar i kroppen? Stressakuten är min tjänst för dig som inte riktigt vet vad du behöver men känner att något måste göras. Det kan handla om allt från personlig kris, sjukdom, stress på jobbet...ja du ser själv, det mesta kan få oss ur balans ett tag. Du kommer som du är och behöver inte förbereda något. Här finns näsdukar om du behöver gråta ut en skvätt, yogamattor om du behöver mjuka upp kroppen och värmedyna samt tyngdtäcke för dej som behöver hjälpa kroppen att slappna av. Under din bokade tid får du en chans att landa i dig själv, ventilera din situation och få stöd och coaching tillbaka. Jag talar alltid om ifall jag upplever att min klient skulle må bra av annan behandling som tex läkare, psykolog, sjukgymnast etc. 


Tid 60 min - 880 kr

Walk and talk 

Detta är en form av coaching fast istället för att sitta i studion så går vi en promenad och pratar och tränar på att vara medvetet närvarande. I det coachande samtalet står du som klient i fokus och jag hjälper dig framåt i ditt resonnemang genom att ställa öppna frågor och uppmärksamma dig och din frågeställning.


Tid 60 min - på plats, utomhus - 880 kr


Mindfulness

Samtal och introduktion till Mindfulness och meditationer samt praktiserande av medveten närvaro tillsammans. Du får en möjlighet att upptäcka vad som försigår på insidan av dig själv och guidas i acceptans och tillit. 


Tid 45 min - på plats i studion eller via Google Meet - 680 kr

Hitta hem  - till Dig själv

Ofta glömmer nutidens människor bort länken mellan "kropp och knopp" och är mer eller mindre enbart i huvudet. Alla stimulis våra hjärnor utsätts för dagligen tröttar ut våra hjärnor och vårt känsloliv stagnerar. Med denna behandling får du chansen att hitta tillbaka till dig själv och din kropp. Vi använder rörelser varvat med avspänning och medveten närvaro.


Tid 45 min - 680 kr

Avspänning

Här får du en härlig återhämtande avspänning för hela kroppen. Du blir nedbäddad under tyngdtäcke i en lugn och stämningsfull miljö. Vi går igenom kroppen i en guidad övning där du får fokusera på en del i taget. I början av varje behandling har vi ett kort samtal kring hur du mår och vad du behöver just Nu. 


Tid 45 min - 680 kr

Avslappningsmassage

En stressreducerande massage med fokus, om inga andra önskemål ges, på rygg och nacke. Din kropp får hjälp att släppa taget om spänningar och nervsystemet får en chans att balansera sig igen. En avslappnande och skön behandling. Finns även som 45 min samt 60 min. Behandlingen anpassas efter vad du behöver för stunden, både vad gäller områden som masseras samt tryck. 


Tid 30 min - 480 kr

Tid 45 min - 680 kr

Tid 60 min - 880 kr

Taktil massage

Taktil massage handlar om beröring och inte något direkt arbete med musklerna. Den taktila massagen lugnar vårt nervsystem och kan vara en fin hjälp för dig som känner stress och oro i kroppen. Den hjälper dig att slappna av utan tryck på muskler. Detta är en mycket lugnande behandling och du får en chans att bara vara, låta kroppens eget lugn-och-ro system arbeta i takt med beröringen.


Tid 60 min - 880 kr

Individanpassad Yoga

Du får ett eget skräddarsytt yogapass på ca 30 min som är anpassat för din kropp och ditt mående, vi går igenom övningarna och du får assistering så att du ska få ut det mesta av övningarna och inte heller skada dig. Vi börjar med ett inledande samtal för att jag ska få en bild av dina behov.


Tid 45 min - 680kr

FrukostYoga (grupp)

Här startar vi dagen tillsammans på ett fint sätt i stillhet med 90 min YinYoga och  meditation. Därefter rukost med hembakade frallor direkt på yogamattan. Inga förkunskaper krävs, Yogamatta finns att låna om du inte har egen. Stiudion är liten, så endast 6 platser finns att tillgå vilket skapar mer intimitet och stämning. Detta pass har sin tyngd i YinYogan, med mjuka rörelser, fasta positioner där vi stannar flera minuter i varje position för att stretcha ut kroppen och släppa på spänningar. Håll utkik på Timecenter då detta pass endast körs en söndag i månaden.


Tid 90 min - på plats i studion - 250kr

KvällsYoga (grupp)

Ett skönt sätt att avsluta sin dag på. Varannan måndagskväll kör vi ett kvällsyogapass på 75 min. Tidigare körde vi Yang/Yin men på grund av en knäskada har jag fått göra vissa förändringar. Höstens kvällsyogapass blir Avslappning/YinYoga. Första delen (Avslappning) fokuserar på en längre guidad avslappnig där vi går igenom kroppen bit för bit, du får chansen att verkligen hitta in i dig själv och landa i din kropp. I andra delen (YinYoga) tar vi kontakt med vår bindväv och  sträcker ut våra muskler i olika yogapositioner. Vi stannar länge i positionerna för att spänningar ska kunna släppa och kroppen få en chans att landa och släppa taget. Inga förkunskaper krävs, Yogamatta finns att låna om du inte har egen. Bokning via www.timecenter.se/loftashalsostudio eller maila mig på studio@fioftas.se.


Tid 75 min - på plats i studion - 150kr

Din stund

I denna fina behandling får du möjlighet att skräddarsy dina 90 minuter med det som just Du önskar utifrån coachande samtal, mindfulness, avspänning, yoga och massage. Vi inleder med att göra en grov plan under första 5-10 minuterna. Perfekt att ge bort som present, eller till dig som skulle vilja ha lite av varje under din behandling. En fin rekomendation är att kombinera avspänningsbehandling med massage. Detta brukar ge en otroligt skön och djup avslappning i kroppen. 


Tid 90 min - 1350 kr