TJÄNSTER

Coachande samtal


Ett öppet samtal kring önskat ämne där jag som coach fungerar som ditt bollplank och stöttar och leder dig vidare i din frågeställning. Det kan handla om något problem du har eller någon blockering som gör att du inte kommer vidare i livet. Samtalet byggs runt dig och din situiation. Erbjuder ett kostnadsfritt första "Känna-In"-samtal digitalt där du får chansen att se vem jag är och få lite mer känsla för vad coaching handlar om. Du kan därefter bestämma om det är något för dig. 


Tid 45 min - på plats i studion, på Fysiohuset eller via Google Meet - 680 kr

Mindfulness


Samtal och introduktion till Mindfulness och meditationer samt praktiserande av medveten närvaro tillsammans. Du får en möjlighet att upptäcka vad som försigår på insidan av dig själv och guidas i acceptans och tillit. 


Tid 45 min - på plats i studion, på Fysiohuset eller via Google Meet - 680 kr

Avslappningsmassage


En stressreducerande massage med fokus på rygg och nacke. Din kropp får hjälp att släppa taget om spänningar och nervsystemet får en chans att balansera sig igen. En avslappnande och skön behandling. Finns även som 45 min, då med hårbotten och ansikte också, samt 60 min då med armar också.


Tid 30 min - 480 kr

Tid 45 min - 680 kr

Tid 60 min - 880 kr

Individanpassad Yoga


Du får ett eget skräddarsytt yogapass på ca 30 min som är anpassat för din kropp och ditt mående, vi går igenom övningarna och du får assistering så att du ska få ut det mesta av övningarna och inte heller skada dig. Vi börjar med ett inledande samtal för att jag ska få en bild av dina behov.


Tid 45 min - på plats i studion eller på Fysiohuset - 700kr

Walk and talk 

Detta är en form av coaching fast istället för att sitta i studion så går vi en promenad och pratar och tränar på att vara medvetet närvarande. Önskar du att vi tar med oss en hund eller häst deån gården som sällskap och hjälp med fokus så går detta bra.


Tid 60 min - på plats, utomhus - 850 kr


Avspänning


Här får du en härlig återhämtande avspänning för hela kroppen. Du blir nedbäddad under tyngdtäcke i en lugn och stämningsfull miljö. Vi går igenom kroppen i en guidad övning där du får fokusera på en del i taget. I början av varje behandling har vi ett kort samtal kring hur du mår och vad du behöver just Nu. 


Tid 45 min - på plats i studion eller på Fysiohuset - 680 kr

Hitta hem  - till Dig själv


Ofta glömmer nutidens människor bort länken mellan "kropp och knopp" och är mer eller mindre enbart i huvudet. Alla stimulis våra hjärnor utsätts för dagligen tröttar ut våra hjärnor och vårt känsloliv stagnerar. Med denna behandling får du chansen att hitta tillbaka till dig själv och din kropp. Vi använder rörelser varvat med avspänning och medveten närvaro.


Tid 45 min - på plats i studion  eller på Fysiohuset - 680 kr

Taktil massage


Taktil massage handlar om beröring och inte något direkt arbete med musklerna. Den taktila massagen lugnar vårt nervsystem och kan vara en fin hjälp för dig som känner stress och oro i kroppen. Den hjälper dig att slappna av utan tryck på muskler. Detta är en mycket lugnande behandling och du får en chans att bara vara, låta kroppens eget lugn-och-ro system arbeta i takt med beröringen.


Tid 60 min - på plats i studion eller på Fysiohuset - 880 kr

Frukost-Yoga (grupp)


Här startar vi dagen tillsammans på ett fint sätt i stillhet med Yoga, meditation och frukost med hembakade frallor efter passet. Inga förkunskaper krävs, Yogamatta finns att låna om du inte har egen. Håll utkik på BokaDirekt då detta pass endast körs vid enstaka tillfällen.


Tid 90 min - på plats i studion - 250kr

Din stund


I denna fina behandling får du möjlighet att skräddarsy dina 90 minuter med det som just Du önskar utifrån coachande samtal, mindfulness, avspänning och massage. Vi inleder med att göra en grov plan under första 5-10 minuterna.


Tid 90 min - på plats i studion eller på Fysiohuset - 1350 kr